Data
29 wrzesień 2020
Kategoria:
Zdrowe odżywianie
A/ ksylitol - Jest to cukier pochodzenia naturalnego, pozyskiwany z brzozy. Jest równie słodki jak zwykły cukier, ale zawiera o 40% kalorii mniej. W czasie gdy cukier sieje spustoszenie w naszym organizmie, ksylitol goi organizm, wzmacnia układ immunologiczny, broni przed…
Data
29 wrzesień 2020
Kategoria:
Zdrowe odżywianie
Jarmuż - jest bogaty w białko, błonnik, wapń, żelazo, fosfor, cynk, magnez. Również zasobny w wit C bo już szklanka jarmużu zaspokaja 90% zapotrzebowania na witaminę C, 100% – na witaminę A i 450-600% – na witaminę K. To bardzo…
Data
29 wrzesień 2020
Kategoria:
Zdrowe odżywianie
Superfoods - moringa, spirulina, chia, goji oraz inne tajemniczo brzmiące nazwy składników spożywczych - czym są i czy warto je uwzględnić w swoim jadłospisie. Moringa to gatunek drzewa, które rośnie na terenie Indii, Pakistanu, krajów azjatyckich. Roślina ta zawiera mnóstwo…
Data
03 październik 2018
Kategoria:
Zdrowe odżywianie
No tak…wszędzie słychać o dietach cud, najlepszych suplementach, po zażyciu których zgrabna sylwetka jest gwarantowana. Najlepsze ćwiczenia prosto z Ameryki, detoks, odnowa biologiczna…próbujesz wszystkiego, bo koleżance się udało. A jednak…na Ciebie nie działa Dlaczego? ZAPAMIĘTAJ – nie ma drogi na…
- start
- Poprzedni artykuł
- 1
- 2
- Następny artykuł
- koniec